Navštíveno 699x

nemá někdo doma že by udělal záložní kopii ? :)
[ Link ] shánim pouze kvůli tý honičce v STS ;-) nechápu jak to tam tak urval :))
Nekdo ma a nekdo nema :-))))))))))
a ten kdo nemá nechť si stáhne. .. . . takže stáhnuto a shlédnuto půlka filmu :))
pokud ale někdo dvd má tak záložní kopie platí :)
slim : nedalo mi to, jukej
[ Link ]
Zrejme slusnej oddil... ale kua na Bullita to nema.
jasný to nemá ale taky fajn honička :)
Jasne ze je gut, pekne to tam vodi.
sts ten film nezachrani :-)
2 Nismo: ja viem, ja to mám niekde :o)
Akorát je na ní taková malá chybička filmařů. Když Carter odstrčí auto na odtahovce, následuje záběr na zmačkanou levou stranu STS. V následné scéně ale ta stejná levá strana vypadá, jako by se skoro nic nestalo :o))) !!!
taky sem si všim.....ovšem to je ve valný většině filmů :)))
No jo, tim je Bullit znamej, odpadavajici a v dalsim zaberu se objevujici poklice, zelenej brouk projizdi asi sesti zaberama atd...
A tady bych jeste nasel hvizdajici gumy na mokru.
Ale neni nad klasickou ceskou detektivku, kde po polni ceste prijizdejici volha VB zabrzdi za mohutneho hvizdani gum:o))
Tappaja: myslis to jak tam honily toho gazika?? :o)))

07.10.2008, 09:14 |
Daryl (A)
mam dvd z blesku
honili, honili, kdyby to bylo auto plny kozatejch policistek, tak to mas spravne.
No ono je to v kazdy druhy cesky detektivce, nedavno sem to videl v pitavalovi.
jo hvízdající gumy na poli to je taky něco . . . .. .ale kvílení gum k americkýmu filmu patří to dá rozum :)
Uz to tady bylo a je to z filmu mistri hazardu, ale je to proste best of... :o))
Sorry za OT
[ Link ]
Noo, mistri hazardu, nevim kdo to prekladal, ale jsou to bratranci "Dukovi z Hazzardu" (coz je mesto) - tak je ten nazev filmu.
Kazdopadne mistri to jsou :o)
Tapp: presneji ,,The Duke of Hazzard,,
Preklady stoji za pi.u nejlepsi je vzdy origo.
No tak pokud budem jeste presnejsi, Hazzard neni ani mesto jako spis okrsek a pokud pujdem do detailu, tak je to okrsek fiktivni:o))
Kam zmizel edit prispevku?
Chtel sem jen napsat, vivat wikipedia :o)) aby to nevypadalo, ze sem dnes spal v knihovne...
před tejdnem sem koukal na Dukes of Hazzard 2 :) taky docela švanda :) .. . .. . hlavně si můžu bejt jistej že 69 chargera u mě v rybníčku za barákem nenajdu jako oni :)))
Mám a dám ti ho když svezeš kamaráda v STS,pořád přemejšlí že by si ho koupil.. Na oplátku můžu nabídnout to samý v Acura RL 3.5,je to sice slabší ale aspoň něco..
No filmaři generála nešetřili ani náhodou, tuším je to v titulkách na konci filmu jak dopadla většina jejich skoků :
These Chargers performed many record-breaking jumps throughout the show, almost all of them resulting in a completely destroyed car. Warner Brothers purchased several Chargers for stunts, as they generally destroyed at least one or two cars per episode.

vencaf . .. . pak písni na icq nebo mail a domluvíme se :)
Podle mě se dá naučit vodit takhle auto, mít to auto, dostatek času a pneu a do 14 dnů bych s tím taky tahkle jezdil :-)
Jinak v neděli dávali 3+1 s Donutilem a tuším, že ve 2 příběhu jel feldou, vyhodil u silnice syna a rychleji odjížděl a ty inteligenti z ČT (ti to natáčí myslím), tam dali zvuk odjíždějící šáde 120 :-D hustý